Τα διαμερίσματα και τα Δωμάτια


Τα διαμερίσματα Ikaria-apartments βρίσκονται στην παραλιακή οδό του Αγίου Κηρύκου, πέντε μόλις λεπτά από την πλατεία, στην έξοδο του λιμανιού. Τα διαμερίσματα είναι δύο δωματίων, με πλήρη επίπλωση και εξοπλισμό, κατάλληλα για δύο έως τέσσερα άτομα. Τα δωμάτια είναι άνετα και φωτινά, με θέα στη θάλλασα και στον Άγιο Κήρυκο.

 Όλα τα διαμερίσματα είναι καινούρια και έχουν θέα τη θάλασσα από τα εμπρός μπαλκόνια. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό. Τα διαμερίσματα διαθέτουν WC  με ντους, πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα καθώς επίσης τηλεόραση και σίδερο. Είναι ιδανικά για οικογένειες με έως και 4 μέλη. Απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Αγίου Κηρύκου και 10-15 λεπτά από την κοντινότερη παραλία.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Ικαρία μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε κάποιο από τα παραδοσιακά πανηγύρια της Ικαρίας, τα οποία είναι γνωστά για το ντόπιο κόκκινο κρασί και τον «Ικαριώτικο» χορό που κρατάει τη διασκέδαση ως το πρωί. Κατά τους θερινούς μήνες θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα γειτονικά χωριά της περιοχής του Αγίου Κηρύκου, όπου μπορείτε να πάτε με τα πόδια. Για να επισκεφτείτε κάποιο από τα χωριά ή τις παραλίες της βόρειας πλευράς της Ικαρίας είναι απαραίτητο να διαθέτετε μεταφορικό μέσο.